Promotii & Oferte Speciale   Special
Super pret la masa de taiat sticla automata AUTO-CO
pret masa de taiat sticla automata, promotii, oferte, mese taiat sticla
Super pret (28.300 EUR) la masa de taiat sticla automata, cu computer & optimizare. detalii »detalii »
Masa de taiat sticla automata (CNC) marca DSG-TECH
Masa de taiat sticla automata (CNC) marca DSG-TECH
Masa de taiat sticla automata, cu CNC
Super Oferta: 27.000 EURO + TVA. Utilaj NOU, pe stoc
detalii »detalii »
Extruder de Hot-Melt, marca DSG-TECH, 25 Lt.
Extruder de Hot-Melt, marca DSG-TECH, 25 Lt.
Extruder de Hot-Melt cu rezervor de 50 Lt.
SUPER PRET: 4.000 EURO + TVA
detalii »detalii »
Freze-pantograf (echipamente de frezare prin copiere)
   Frezele cu pantograf, denumite generic si pantografe, sunt acele echipamente folosite la tamplaria din aluminiu si tamplaria PVC care executa diferite frezari cu ajutorul unei freze-deget (freza-burghiu); aceste freze deget trebuie sa fie intr-un "dinte" sau, altfel spus, cu un singur santz/canal, pentru evacuarea rapida a spanului.    Aceste utilaje au ca rol principal frezarile dupa sablon (o placa metalica cu diverse forme standard) pe care se deplaseaza un cap de citire. Daca freza-deget pe care o suporta pantograful poate avea diametre diferite atunci si pantograful va trebui prevazut cu capete de citire corespunzatoare, deoarece frezarea se face in raport de 1:1    La tamplaria din aluminiu se folosesc in general pantografe cu un singur motor, deci cu o singura freza, spre deosebire de tamplaria din PVC, unde pantografele mai pot fi prevazute cu un motor suplimentar sau chiar doua motoare suplimentare pentru altfel de operatii. Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati subcategoria “Freze-Pantograf” din meniul “Utilaje tamplarie PVC” deoarece in acest capitol sunt detaliate doar cele pentru aluminiu.    Un aspect cu importanta majora la aceste echipamente este ca pantografele pentru aluminiu necesita un circuit suplimentar de racire si lubrefiere a frezei in timpul prelucrarilor.    Deasemeni, in alegera unui pantograf mai trebui tinut seama si de alte aspecte: - puterea motorului: de preferat ar fi de minim 0,55 KW. Un pantograf cu motor de 1,1 KW este insa mult mai performant. - unii producatori ataseaza doua capete de citire si implicit, doua sabloane. acest lucru va permite un plus de productivitate. - deasemeni, unii producatori fabrica pantografe cu baza rotativa, astfel se elimina necesitatea de a intoarce manual profilul, un alt aspect care poate aduce o crestere de productivitate. Tag: pantografe, freze-pantograf, pantografe pentru aluminiu, freze-pantografe cu un motor
freze - pantograf
freza pantograf portabila - ph01
CodQUICK
Freza cu pantograf portabila pentru prelucrari in aluminiu (dispune de sistem de lubrefiere), echipata cu menghine pneumatice. Permite si amplasarea pe banc - optional.
pantograf LOGOS
CodLOGOS
Pantograf pentru frezari in aluminiu cu motor de 0,55 KW si o singura operatie (frezare prin copiere)
pantograf model Boss - ph01
CodBOSS-N
Pantograf cu o singura operatiune pt. aluminiu, cu menghine pneumatice si motor 0,75 KW
pantograf cu masa rotativa model Flex - ph01
CodFLEX
Pantograf pneumatic, cu 2 capete de citire si 3 diametre de freza, masa rotativa 0 - 90° cu reglarea manuala a unghiurilor intermediare.
Oferta speciala
PREZENTARE sistem bagheta calda
Un sistem nou de fabricare a geamului termopan, FARA sigilare finala (Thiokol, Hot-Melt, etc). Cu 30% mai ieftin !!! Mult mai rapid !!!
Presa la cald PR-130
130 cm latime. Pret de producator !!!
Presa la cald PR-180
180 cm latime. Pret de producator !!!
Abonare
Pentru a primi notificari va rugam introduceti adresa de email in casuta de mai jos si apasati butonul 'Abonare'.