SITE NOU
Salutare ! Merge treaba cu termopanele ? :) Uite, noi am observat că acest site nu prea mai are structurate informațiile într-un mod prea ușor de navigat, așa că încet-încet mutăm site-ul pe un nou domeniu, și anume: www.utilaje-termopan.RO - poți intra chiar acum acolo, vei găsi categoriile altfel aranjate, mai multe produse, fișele tehnice și video actualizate; în plus, secțiunea de promoții este mai dodoloață :)
Promotii & Oferte Speciale   Special
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - CM300
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - CM300
Aplicatii/utilizari:
- Pentru masurarea profilelor din PVC si aluminiu in vederea debitarii
- Se ataseaza la masina de debitat.
PRET: 3.000 EURO + TVA
detalii »detalii »
Masa de taiat sticla automata (CNC) model AUTO-4200
Masa de taiat sticla automata (CNC) model AUTO-4200
Masa de taiat sticla automata, cu CNC
Super Oferta: 28.000 EURO + TVA. Utilaj NOU, pe stoc
detalii »detalii »
masini de debavurat sudura pvc
Debavurarea sudurii la PVC inseamna eliminarea cordonului de sudura rezultat in urma topirii profilului din PVC atat de pe suprafetele laterale cat si de pe coltul exterior. In timp ce debavurarea lateralelor se poate face atat manual cu ajutorul cutitului de tamplarie semiluna (Don Carlos) cat si cu o masina automata echipata cu cutite speciale, la debavurarea coltului exterior se folosesc doar masini automate echipate cu freze disc care au forma in oglinda a profilului.

De retinut ca multi din executantii de tamplarie din PVC omit sa debavureze la coltul exterior tocul (rama) deoarece acesta va fi incastrat in perete; insa debavurarea cercevelei (foii mobile) este obligatorie, pentru a permite montajul feroneriei.

Masinile de debavurat difera in functie de fabricant putand fi cu 1,2,4 grupuri de freze pt. coltul exterior sau cu 1,3,6 freze. In schimb, cutitele pentru debavurarea fetelor (lateralelor) fac parte din echiparea standard.

Un aspect important la debavurarea profilelor pe laterale il constituie debavurarea profilelor laminate/infoliate. Daca debavurarea profilelor albe se face de regula cu un sant/canal de latime 1,5 - 2 mm si 0,3-0,5 mm adancime, in schimb la debavurarea profilelor laminate (care in prealabil au fost sudate cu o masina de sudat echipata cu limitatori ai cordonului de sudura la 0,2 mm) se face cu cutite care debavureaza doar suprafata, fara a mai executa si un sant/canal. In acest caz trebuie solicitat fabricantului echiparea masinii de debavurat cu cutite care sa nu produca sant/canal.

Opinia noastra este ca debavurarea cu sant la profilele albe a aparut ca necesitate de a ascunde imperfectiunile in planeitatea profilelor care au fost sudate.

Unii producatori de masini de debavurat, in special italieni, echipeaza aceste utilaje cu cutite de debavurat reversibile, care la un capat executa debavurarea cu sant iar daca sunt asezate in pozitie inversa nu mai executa acel sant.

Tag: utilaje PVC, utilaje tamplarie PVC, utilaje termopan, masini de debavurat sudura PVC
debavurare
Masina de debavurat cu o freza CM1S - ph01
CodCM1-S
Masina de debavurat cu o freza, automata, cu schimbare rapida a frezei
Masina de debavurat cu 4 freze CM4S - ph01
CodCM4-S
Masina de debavurat cu 4 freze, automata
Abonare
Pentru a primi notificari va rugam introduceti adresa de email in casuta de mai jos si apasati butonul 'Abonare'.