SITE NOU
Salutare ! Merge treaba cu termopanele ? :) Uite, noi am observat că acest site nu prea mai are structurate informațiile într-un mod prea ușor de navigat, așa că încet-încet mutăm site-ul pe un nou domeniu, și anume: www.utilaje-termopan.RO - poți intra chiar acum acolo, vei găsi categoriile altfel aranjate, mai multe produse, fișele tehnice și video actualizate; în plus, secțiunea de promoții este mai dodoloață :)
Promotii & Oferte Speciale   Special
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - CM300
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - CM300
Aplicatii/utilizari:
- Pentru masurarea profilelor din PVC si aluminiu in vederea debitarii
- Se ataseaza la masina de debitat.
PRET: 3.000 EURO + TVA
detalii »detalii »
Masa de taiat sticla automata (CNC) model AUTO-4200
Masa de taiat sticla automata (CNC) model AUTO-4200
Masa de taiat sticla automata, cu CNC
Super Oferta: 28.000 EURO + TVA. Utilaj NOU, pe stoc
detalii »detalii »
masini de sudat profile pvc - utilaje sudura - masini de lipit pvc
Masinile de sudat sunt folosite la imbinarea la colt a profilelor din PVC, atat unghiuri standard - 90° - cat si unghiuri variabile - de regula intre 30 - 180°.

In anumite cazuri, indeosebi in tarile vest-europene, se foloseste sudura si pentru imbinarea profilelor in forma T iar pentru aceasta operatie s-au conceput masini de sudat speciale in forma T. Binenteles, pentru a permite sudura este necesar ca mai intai profilele sa fie debitate intr-un mod anume (in forma V)

Masinile de sudat cele mai uzuale sunt la 1 si 2 capete, in functie de performanta atelierului insa sunt disponibile si masini de sudat la 3 si 4 sau chiar 6 capete ! De regula acestea sunt accesibile doar companiilor mari datorita costurilor mari de achizitie si permit o productivitate foarte ridicata.

Este important de stiut ca desi majoritatea producatorilor de masini de sudat le configureaza pentru a topi cate 3 mm din profil, totusi anumiti producatori italieni prefera ca topirea sa se faca de numai 2,5 mm drept urmare daca folositi un program de optimizare a productiei (Fenestra, Winarhi, etc) este bine sa verificati daca acesta va da posibilitatea de a ajusta aceasta valoare, in concordanta cu utilajul pe care il detineti.

Un alt aspect important la sudura profilelor din PVC este posibilitatea masinii de sudat de a obtine limitarea cordonului de sudura la 0,2 mm pentru profilele infoliate. In mod normal, pentru sudura profilelor albe este suficient un cordon de sudura de 2 mm, pentru a se obtine o rezistenta mecanica buna a sudurii; insa pentru profilele infoliate, indeosebi cele albe cu folie se impune un cordon de sudura de 0,2 mm pentru a nu mai fi necesara debavurarea pe suprafete. In multe cazuri se foloseste limitarea cordonului de sudura la a profilelor colorate in masa si infoliate insa aceasta nu este obligatorie.

Pentru sudura profilelor din PVC oferta societatii noastre este suficient de variata, portofoliul nostru de furnizori permitandu-ne sa venim in intampinarea tuturor clientilor, indiferent de buget sau necesitati.

Tag: utilaje PVC, utilaje tamplarie PVC, masini de sudat, masini sudura PVC
sudare
masina de sudat la un cap automata WM1L-E - ph01
CodWM1L-E
Masina de sudat profile PVC la un cap, automata, cu limitator de cordon de sudura la 2 mm (1 mm la cerere)
masina de sudat la un cap automata WM1L-E - ph02
CodWM1L-S
Masina de sudat profile PVC la un cap, automata, cu limitator de cordon de sudura la 0,2 mm
masina de sudat la 2 capete automata WM2L-E - ph01
CodWM2L-E
Masina de sudat la 2 capete, automata, cu limitator al cordonului de sudura la 2 mm (1 mm la cerere)
masina de sudat la 2 capete automata WM2L-S - ph01
CodWM2L-S
Masina de sudat la 2 capete, automata, cu limitator al cordonului de sudura la 0,2 mm (pt profile albe si infoliate)
Abonare
Pentru a primi notificari va rugam introduceti adresa de email in casuta de mai jos si apasati butonul 'Abonare'.