Promotii & Oferte Speciale   Special
Super pret la masa de taiat sticla automata AUTO-CO
pret masa de taiat sticla automata, promotii, oferte, mese taiat sticla
Super pret (30.000 EUR) la masa de taiat sticla automata, cu computer & optimizare. detalii »detalii »
Banc de calare geam, marca DSG-TECH
Banc de calare geam, marca DSG-TECH
Banc de calare geam, vertical, marca DSG
Model DSG-PVA-CG300
Pe stoc, in Iasi
SUPER PRET: 4.400 EURO + TVA
detalii »detalii »
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - ETPA-CM300
Conveior de masurat automat cu CNC, Touch Screen - ETPA-CM300
Aplicatii/utilizari:
- Pentru masurarea profilelor din PVC si aluminiu in vederea debitarii
- Se ataseaza la masina de debitat.
PRET: 3.000 EURO + TVA
detalii »detalii »
Echipamente de debitat sticla (mese de taiat sticla)
   Primul pas in realizarea geamului termopan este taierea sticlei la dimensiunile dorite. Aceasta operatiune se poate realiza si manual insa cu mari eforturi si consum mare de timp. Pentru a usura munca se folosesc mese de taiat sticla care pot fi manuale, automate sau semi-automate. - manuale: taierea se face prin deplasarea capului de taiere atat pe lungime (axa X - prin deplasare manuala a podului) cat si pe latime (axa Y - prin deplasarea capului de taiere cu ajutorul unui volan) - semi-automate: taierea se face prin deplasarea capului de taiere motorizat pe ambele axe, pe baza unui program gestionat de PLC; are avantajul obtinerii unor timpi foarte mici de taiere a unei coli (de regula vitezele de taiere sunt de 85 m/min.) - automate: sunt modelele de mai sus (semi-automate) dotate cu computer cu program de optimizare si transmiterea directa a programului de taiere de la computer la masa de taiat sticla    Masinile de taiat sticla au si alte avantaje: - rabatarea, ceea ce permite incarcarea foarte rapida a colii de sticla; aceasta presupune aducerea tablei in plan aproximativ vertical cu ajutorul aerului comprimat - perna de aer: pentru deplasarea facila a colii de sticla pe masa (procedeuol cu role este tot mai putin folosit deoarece sansele sa zgarie sticla sunt mai mari) - lubrefierea diamantului cu lichid special de taiere - bare de rupere a sticlei - utile doar in cazul taierilor rectilinii (la drept) - indepartarea peliculei low-e(optional)    Societatea noastra comercializeaza mese de taiat sticla de la producatori de renume cum ar fi EUROMEC si CMS in conditii de pret si calitate foarte avantajoase. Tag: mese de taiat sticla, masini de taiat sticla, debitare sticla, taiere sticla, mese automate
taiere sticla
masa de taiat sticla Manual-S
CodMANUAL-S
Masa de taiat sticla manuala, cu rabatare & perna de aer, deplasare manuala a capului de taiere pe ambele axe, lubrefiere a taierii si bare de rupere manuale.
masa de taiat sticla manuala, rabatare, lubrefiere
CodMANUAL 2-15
Masa de taiat sticla cu deplasarea manuala a capului de taiere pe ambele axe, afisarea cotei pe display digital. Echipata cu lubrefiere a capului, perna de aer, rabatare si bare de rupere pneumatice.
Masina de incarcare automata a sticlei
CodFYM
Masina automata de incarcare a sticlei pe masa de taiere. Incarca din maxim 10 rastele, pe doua laturi (5+5)
masa de taiat sticla manuala - MANUAL-RPM
CodMANUAL-RPM
Masa de taiat manuala, cu role (fara perna de aer), fara bare de rupere, cu rabatare cu amortizor pe gaz si lubrefiere. Indicarea cotei se face pe rigla milimetrica.
masa de taiat sticla manuala - MANUAL-RPD
CodMANUAL-RPD
Masa de taiat manuala, cu role (fara perna de aer), fara bare de rupere, cu rabatare cu amortizor pe gaz si lubrefiere. Indicarea cotei se face pe display digital.
masa de taiat sticla automata, cu CNC, model SEMI-L
CodAUTO.NC
Masa de taiat sticla automata (cu CNC), ambele axe motorizate, fara comunicare cu PC. Optimizarea si controlul din computer pot fi achizitionate si separat.
masa de taiat sticla automata, cu CNC, model AUTO-L
CodAUTO.CO
Masa de taiat sticla automata (cu CNC), ambele axe motorizate, cu optimizare si transfer de date din computer.
Masa de taiat sticla automata, cu CNC, forme rectilinii si curbe
CodOCKM-3700-S
Masa de taiat sticla automata, cu CNC, forme rectilinii si curbe, cu sau fara sistem de slefuire LOW-E. Variante de 3700, 4000, 4500, 6000 mm
masa-de-taiat-sticla-laminata-LCKM-foto1
CodLCKM-3800
Masa semi-automata de taiat sticla laminata (conex) in 3 variante: 3800, 4600, 6000 mm, cu masa de incarcare, perna de aer, role transportoare. Debitarea se face simultan pe ambele fete, ruperea fiind automata.
Masa de rupere sticla
CodCKM
Masa rabatabila de rupere a sticlei, cu perna de aer.
Abonare
Pentru a primi notificari va rugam introduceti adresa de email in casuta de mai jos si apasati butonul 'Abonare'.