SITE NOU
Salutare ! Merge treaba cu termopanele ? :) Uite, noi am observat că acest site nu prea mai are structurate informațiile într-un mod prea ușor de navigat, așa că încet-încet mutăm site-ul pe un nou domeniu, și anume: www.utilaje-termopan.RO - poți intra chiar acum acolo, vei găsi categoriile altfel aranjate, mai multe produse, fișele tehnice și video actualizate; în plus, secțiunea de promoții este mai dodoloață :)
Promotii, Oferte, Ocazii
   Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am convenit ca impreuna cu producatorii pe care ii reprezentam ca in anumite perioade preturile unor echipamente sa fie oferite la preturi promotionale.

   Avand in vedere insa multitudinea de utilaje din portofoliul nostru va rugam sa folositi meniul din stanga pentru a filtra utilajele care va intereseaza (pt. tamplarie PVC & aluminiu, pt. geam termopan, bond sau compresoare).

   IMPORTANT: In aceasta pagina veti gasi doar echipamente aflate la promotie, oferte speciale, etc. Daca sunteti in cautarea de UTILAJE SECOND-HAND va rugam accesati pagina din meniu dedicata (sau click direct aici: UTILAJE SECOND-HAND)

   *** Pont: pentru a fi la curent cu toate promotiile in curs va sugeram sa va abonati la newsletter-ul nostru (vezi caseta din dreapta) sau sa vizitati aceasta pagina cat mai des.

Oferta speciala
Conveior de masura automat, touch-screen, cu role
Pret3.500,00 €
Oferta3.200,00 €
Pret de exceptie. Calitate si fiabilitate !
detalii »
Extruder Hot-Melt 50Kg DSG
Pret7.500,00 €
Oferta6.500,00 €
Pret promotional, livrare din stoc !
detalii »
Masa de taiat sticla automata, CNC, computer+optimizare
Pret34.000,00 €
Oferta28.000,00 €
Ocazie ! Pret cum nu vrei mai vedea la masa de taiat sticla automata.
detalii »
Sondaj
Dupa ce criterii achizitionati utilajele ?

Vezi rezultate | Sondaje anterioare