Oferta speciala
PREZENTARE sistem bagheta calda
Un sistem nou de fabricare a geamului termopan, FARA sigilare finala (Thiokol, Hot-Melt, etc). Cu 30% mai ieftin !!! Mult mai rapid !!!
detalii »
Presa la cald PR-130
130 cm latime. Pret de producator !!!
detalii »
Presa la cald PR-180
180 cm latime. Pret de producator !!!
detalii »
utilaje second hand
In aceasta categorie veti putea consulta oferta noastra de utilaje PVC second-hand, utilaje aluminiu second-hand, utilaje termopan second-hand, utilaje tamplarie PVC second-hand, utilaje sticla second-hand.  

Desi recomandam intotdeauna clientilor nostri achizitionarea de utilaje termopan noi (utilaje PVC, utilaje aluminiu, utilaje sticla), acceptam ca in anumite situatii sa le propunem si variante de echipamente second-hand, in masura in care dispunem de acestea. 

Important: societatea noastra este axata in principal pe comercializarea de echipamente noi, direct de la producator; in anumite situatii, atunci cand clientii nostri doresc sa se retehnologizeze sau sa isi mareasca capacitatea de productie, ne solicita sprijinul pentru a comercializa echipamentele vechi. Astfel le puteti gasi pe acest site.

NOTA: vizitati si pagina dedicata promotiilor, ofertelor speciale, accesand meniul de sus sau click direct aici: Promotii & Oferte Speciale. Acolo veti gasi utilaje termopan noi sau utilaje care au fost pe show-room la preturi speciale :)
UTILAJE SECOND HAND
pt. tamplarie PVC & al.
selectati aici daca doriti afisarea numai a utilajelor PVC second hand - utilaje pentru tamplarie PVC & aluminiu second-hand
pt. geam termopan
Selectati aceasta categorie daca doriti afisarea numai pentru Utilaje second-hand pt. geam termopan, utilaje termopan second-hand, utilaje sticla termopan sh
UTILAJE SECOND HAND
Masina de debavurat SH URBAN
Pret$2,500.00
CodSV-A 21
Masina de debavurat SH, marca URBAN, ce realizeaza 2 operatii: atat debavurarea pe suprafete si pe colt cat si frezarea montantului
PRET: 2.500 EURO
Masa de taiat sticla automata, MAVER STS400 SECOND HAND
CodSTS400
Masa de taiat sticla, automata, MAVER STS400, SECOND HAND
PRET: 13.500 EURO + TVA
Masina de debitat la 2 capete, volan, rigla milimetrica
Pret$3,000.00
CodAXION - AM001-402-03
Masina de debitat la 2 capete, semi-automata, Axion. Lame 400 mm, de sus in jos.

PRET: 3.000 EURO
Abonare
Pentru a primi notificari va rugam introduceti adresa de email in casuta de mai jos si apasati butonul 'Abonare'.